Activiteiten

Kijklessen.kijklessen
In de week voor de herfst, kerst, krokus, mei en zomervakantie zijn er kijklessen voor de ouders/verzorgers. Tijdens deze lessen heeft u de mogelijkheid uw kind bezig te zien met zijn/haar sport.

Open week.open week
1x per jaar houden we open lessen en mag iedereen zijn of haar vriendje(s) / vriendinnetje(s) meenemen naar de reguliere lessen. Iedereen mag tijdens deze lessen iemand meenemen.Neem ze mee naar de les en laat ze kennis maken met jouw sport. Zodra de datum bekend is wordt deze op de website vermeld.

Springfestijn.
Elk jaar wordt op de eerste zaterdag van november het jaarlijkse springfestijn gehouden. Hierbij gaat Borchlo samen met andere verenigingen uit de regio naar een echte turnlocatie om samen gebruik te maken van een aantal leuke springtoestellen (zoals de dubbele trampoline, tumblingbaan en verende vloer).

                    11spring 4                                  springfestijn1

Sinterklaas middag.
Elk jaar komt in december Sinterklaas ook een middag langs bij de gymgroepen van Borchlo. Alle leden tot en met groep 4 krijgen de gelegenheid om aan Sinterklaas te laten zien wat ze allemaal kunnen. De precieze datum wordt meestal in november aangekondigd.

.                   img_7147                          gr4e                   klaas

Afsluiting seizoen.
Aan het eind van elk seizoen houden we in juli een familiedag met optredens van de verschillende groepen.