Activiteiten

Kinderdag
Laatste zaterdag zomervakantie


Stichting Promotie Borculo organiseert vlak voor het nieuwe seizoen begint kinderdag.. Kinderen kunnen hier verschillende sporten uitproberen bij de verenigingen van Borculo. GV Borchlo doet hier (bij mooi weer) ook aan mee met de altijd populaire tumblingbaan.
GV Borchlo kamp
Herfstvakantie


In de herfstvakantie mogen alle leden vanaf groep 5 mee op Borchlo kamp, waar het programma bestaat uit leuke gym- en kamp activiteiten.
Pietenmiddag
November/december


Elk jaar als Sinterklaas weer in ons land is komen er ook een aantal pieten lang bij de gymgroepen van GV Borchlo. Alle leden tot en met groep 4 zijn welkom om aan deze leuke middag mee te doen en samen met de pieten te gymmen.
Kerstactie
December


Vlak voor de kerstvakantie gaan de leden van gymvereniging Borchlo met kerststollen langs de deuren in Borculo en omstreken. De opbrengst van deze verkoop komt volledig ten goede aan de gymvereniging.
NL doet
Maart


De vrijwilligersactie NL doet staat bij Borchlo in het teken van de accommodatie verbeteren. Naast het schoonmaken en uitzoeken van al het materiaal wordt er ook geklust aan bijvoorbeeld nieuwe opbergmogelijkheden.
Voorjaarsfair
Eerste zondag mei


De voorjaarsfair in Borculo is een gezellig dag in het centrum, met marktkraampjes en ander vermaak. GV Borchlo verzorgt hier een paar mooie optredens met de acro- en turngroepen.
Buitenspeeldag
Tweede woensdag juni


De nationale buitenspeeldag wordt ook bij gymzaal Noord gevierd. In samenwerking met de andere organisaties in onze wijk zetten we de Heer Rudolfstraat af voor een paar leuke activiteiten, waaronder de tumblingbaan.
Seizoensafsluiting
Juni/juli


Aan het eind van elk seizoen houden we een familiedag met optredens van verschillende groepen en andere leuke activiteiten rondom gymzaal Noord, waaronder om de twee jaar ook een sponsorloop.

 

Extra activiteiten per afdeling

Turnen

Bij het turnen houden we 4 keer per jaar clubkampioenschappen zodat alle turnsters de mogelijkheid hebben om aan wedstrijden mee te doen en al het publiek ook de mogelijkheid heeft om de wedstrijdoefeningen in Borculo te komen bekijken. Het herst- kerst en voorjaarstoernooi vinden plaats in de laatste zondag voor de vakanties. Het eindtoernooi wordt aan het einde van het seizoen gepland.
Gym

In de week voor de herst-, kerst-, voorjaars- en meivakantie zijn er kijklessen bij de gymgroepen voor de ouders/verzorgers. Tijdens deze lessen heeft u de mogelijkheid om uw kind bezig te zien met zijn/haar sport.
De laatste les voor de zomervakantie houden we kinderkermis. Een leuke gymles met allerlei spelletjes waarbij ook de ouders/verzorgers zijn uitgenodigd.
Acrogym

Voor het wedstrijdseizoen start houdt de acrogym groep samen met een aantal andere verenigingen uit de buurt de Achterhoekse oudjaarscup. Een gezellig wedstrijd voor alle niveaus waar de wedstrijdoefeningen alvast getest kunnen worden.
Tegen het einde van het wedstrijdseizoen zijn er bij de acrogym open lessen. Als acrogym je leuk lijkt kan je bij deze lessen een keer mee komen doen. De minimale leeftijd is 6 jaar.
Dames 40+ sport en spel

Elk jaar gaan de dames van deze groep in de zomer een dagje op stap met de fiets. De fietstocht gaat natuurlijk elke keer weer langs leuke activiteiten en plekken en wordt ook altijd gezellig samen afgesloten.