Kleding

Wedstrijdkleding voor turnen en acro

Op wedstrijden van de KNGU is het verplicht om het turnpakje van de vereniging te dragen. Daarnaast mag voor/tijdens de wedstrijd een trainingspak van Borchlo gedragen worden.
In overleg met de leiding mogen acro-paren of acro-groepen als geheel ook een ander pakje dragen.

Trainingspak Borchlo

De trainingspakken zijn eigendom van de vereniging. Ze worden in de laatste training vóór een wedstrijd meegegeven door de leiding. De trainingspakken moeten de eerste les ná de wedstrijd weer GEWASSEN worden ingeleverd (strijken is niet nodig). Als er twee opeenvolgende weekenden zijn waarop het trainingspak nodig is, mag het trainingspak een week later worden ingeleverd.
We willen graag dat de trainingspakken zo lang mogelijk mooi blijven. Volg daarom de volgende wastips:

  • Was de kleding bij voorkeur apart van andere kleding.
  • Wassen in de wasmachine of in de handwas (niet chemisch reinigen)
  • Doe ritssluitingen dicht als u het trainingspak in de wasmachine doet en was de kleding binnenstebuiten.
  • Gebruik bij voorkeur vloeibaar wasmiddel, dit is minder agressief dan poeder.
  • Gebruik GEEN wasverzachter, chloor of bleekmiddel.
  • Maximaal op 40 graden wassen.
  • De kleding niet in de droogtrommel doen.
  • De bedrukking nooit strijken.
  • De kleding niet in de zon laten drogen.

Alle trainingspakken worden vlak voor de start van het nieuwe wedstrijdseizoen door de kledingcommissie (opnieuw) gewassen, zodat u / uw kind een fris trainingspak mee naar huis krijgt.

Wedstrijdpakje

U moet het wedstrijdpakje zelf regelen. Het pakje mag tweedehands zijn (kijk op het prikbord in de gymzaal voor het actuele aanbod) of nieuw. Een nieuw wedstrijdpakje is vanaf maat 128 te bestellen via www.tt-gymnastics.nl (modelnummer V462). Voor nieuwe pakjes tot en met maat 164 is de prijs €40,-.
Graag gebruikte / te klein geworden wedstrijdpakjes via het prikbord in de hal van de gymzaal aanbieden. Hiervoor is een invulformulier op het prikbord aanwezig. Daarnaast kunnen gebruikte pakjes voor verkoop worden meegenomen naar de seizoensafsluiting omstreeks eind juni/begin juli.

Kledingcommissie

Voor vragen over de wedstrijdkleding of de (ver)koop van een pakje via het prikbord of de seizoensafsluiting kunt u contact opnemen met:
saskia.sollman@gmail.com of
susanne.naberman@gmail.com