Leiding en Bestuur

Leiding

Turnen,  gymnastiek en acro-gym
Lotte Elschot
Lotte Elschot
c.w.elschot@gmail.com

Combifit
Gerlande Gude
Gerlande Gude
gerlande.gude@kpnmail.nl
0573 – 45 33 54

 


Bestuur per 01-05-2018

Voorzitter
Susanne Naberman
voorzitter@borchlo.nl
06 – 21895368
Secretaris 
Anne-Michel Tiedink
secretaris@borchlo.nl
06 – 22835256
Penningmeester
Ono Klein Braskamp
penningmeester@borchlo.nl
06 – 41641887
Personeelszaken
Annette van Helden
06-22059608

Technische zaken
Roberto Ovaa
0545-287738
06-44556020

 


Vrijwilligers

Ledenadministratie
ledenadm@borchlo.nl
Sponsorcommissie
penningmeester@borchlo.nl
Website commissie
Johan Gotink
webmaster@borchlo.nl
Wedstrijdcommissie
Vacature
Kledingcommissie
Saskia Sollman
saskia.sollman@gmail.com
Susanne Naberman
susanne.naberman@gmail.com
Activiteitencommissie
Lobke Waanders
Monique Sloot
Saskia ten Dolle
Esther Zieverink
Lynn Kruit-Mulder
activiteitencommissie@borchlo.nl

 


Vacatures

Leiding gymnastiek
We zijn hard op zoek naar een enthousiaste leiding voor onze gymnastiekafdeling! Het liefst met een niveau 3 licentie (of soortgelijke opleiding), maar er is er ook de mogelijkheid om deze binnen de vereniging te halen. Het gaat op dit moment om de volgende groepen:
– Peuter- en kleutergym
– Gym groep 3 en ouder
– Dames 40+ sport en spel
Natuurlijk horen we het ook graag als je 1 of 2 van deze groepen les zou willen geven. De lessen zijn nu op de woensdag, maar in overleg kan dit ook naar een andere dag verplaatst worden. Vragen of reacties mogen naar secretaris@borchlo.nl.

Open sollicitatie leiding
Als je in de toekomst bij Borchlo wil komen lesgeven, dan nodigen we je uit om een open sollicitatie te sturen. Je moet dan wel beschikken over een licentie. Op het moment dat we een vacature hebben, kijken we eerst naar het bestand van open sollicitanten die graag bij Borchlo willen lesgeven. Wil je een open sollicitatie sturen? Dan kan dat door een brief/mail en CV te sturen naar secretaris@borchlo.nl. Als je meer informatie wilt hebben kun je natuurlijk ook telefonisch contact opnemen met een van de bestuursleden.

Wedstrijdcommissie
Voor het organiseren van onze turnwedstrijden zouden wij graag een wedstrijdcommissie opstarten. Deze commissie kan de leiding ondersteuning bij het organiseren van de clubkampioenschappen en 1 KNGU wedstrijd per jaar. Bij de voorbereiding kan dit gaan om de opbouw van de toestellen en aankleding in de gymzaal, het regelen van de prijzen en diploma’s en het maken van een aankondiging. De indeling wordt gemaakt door de leiding. Op de dag zelf is er altijd hulp nodig bij het uitdelen van de wedstrijdnummers, invoeren van de cijfers, verzorgen van de muziek en het oplezen van de prijsuitreiking.

Bestuur, commissies, vrijwilligers
Als u belangstelling heeft om de gymnastiekvereniging te ondersteunen horen we het natuurlijk graag! We kunnen de hulp van vrijwilligers altijd goed gebruiken, of dat nou als bestuurslid, commissielid of bij één van de andere vrijwilligerstaken is. U kunt voor meer informatie contact opnemen met het bestuur of de leiding, of als u al een commissie op het oog heeft met één van de huidige commissieleden.